Arbeta som studiecoach

Vill du ha ett UTVECKLANDE och VÄLBETALT?
Arbeta som studiecoach!

StudentStudion söker alltid efter nya studiecoacher som brinner för att arbeta med ungdomar och för att undervisa i Lund/Malmö.


StudentStudion är en del av FöräldraFörstärkning, som är det största barnvaktsföretaget i Lund/Malmö. Vi startade sommaren 2007 och 2010 utökade vi med läxläsning då efterfrågan av studiecoacher tilltog. Än idag är flera av familjerna kunder, mycket tack vare våra föräldraförstärkare och studiecoacher. Vi är stolta över våra medarbetare och under vår medarbetarundersökning 2014 skulle 100 % rekommendera en vän att söka jobb hos oss. Läs gärna mer i vår sammanställning.


Att vara studiecoach är ett extraarbete bredvid en annan sysselsättning, kanske är du studerande eller arbetar deltid och önskar att höja din tjänstgöringsgrad. Som studiecoach arbetar du med skolbarn och gymnasieelever i dina starka ämnen. Du hjälper eleven att nå sina mål och få en bättre studieteknik. Vanligtvis arbetar du en – två eftermiddagar i veckan mellan ca 1,5-3 timmar. Det är viktigt att du brinner för ditt ämne och har förmågan att motivera andra.


Eftersom de flesta uppdragen hos våra familjer är löpande och långsiktiga vill vi att du ger oss en uppfattning om hur dina planer för din studie- och yrkesframtid ser ut under de närmaste två åren. Att hjälpa ett skolbarn/gymnasieelev innebär ett stort ansvar och vi ställer därför krav på social kompetens, personlig mognad och ansvarstagande hos våra studiecoacher.

Därför ska du jobba hos oss!

Du arbetar med samma elev/elever
Vi matchar dig och din elev/dina elever för att det ska bli så bra som möjligt, alltifrån att eleven ska bo nära ditt hem/skola, att eleven vill ha hjälp dagar/tider som du kan och det ska vara i ämnen där du känner dig stark.

Förutom timmarna i ditt uppdrag finns det även chans på fler pass då vi också har flertal enstaka uppdrag.


Högst lön i branschen
För oss är det självklart att du ska ha en hög timlön och ersättning för dina resekostnader.

Ingångslönen är 160 kr/timmen. Efter en termin höjs din lön till 180 kr/timmen och efter ytterligare en termin höjs din lön till 200 kr/timmen. Du kan också höja din lön ett steg genom att medverka på vår studiecoachcertifiering.


Personalansvarig
Som studiecoach får du en personalansvarig som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Dennes uppgift är att säkerställa att du trivs och att utvecklas, vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster t ex efter din examen.


Certifiering och utbildning
Att arbeta som studiecoach innebär att ta hand om det viktigaste vi har – våra barn. Nu när du har blivit anställd hos oss vill vi medverka till din fortsatta utveckling i din yrkesroll. Ett sätt att göra detta är genom våra utbildningar, hjärt och –lungräddning, barncertifiering och studiecoachcertifiering.

Vi är certifierade instruktörer i HLR och du får bland annat kunskap om åtgärder när barnet satt i halsen, barnolycksfall och att känna igen allvarliga akuta sjukdomar. FöräldraFörstärknings barncertifiering får du ta del av barns olika utvecklingsfaser, kommunikation med barn och föräldrar samt ta del av företagets värdegrund. Studiecoachcertifieringen får du ta del av olika studietekniker och motivationsarbete.


Karriärmöjligheter
Det finns möjligheter att göra karriär inom företaget då vi ofta tillämpar internrekrytering för andra uppdrag, exempelvis utbildning, rekrytering och marknadsföring.


Medarbetarträffar
En gång i månaden bjuder vi alla våra anställda till vår medarbetarträff, träffarna är frivilliga och vi bjuder på mat. På träffarna går vi igenom praktiska saker, du får träffa dina medarbetare och utbyta erfarenheter och vi får en chans att tacka dig för ett bra utfört arbete. Innan träffarna hålls utbildningar.


Försäkring
Som anställd hos oss är du försäkrad både till och från arbetet samt under dina arbetspass.


Efter ditt arbete hos oss
Vi förstår att du någon gång kommer att gå vidare i din karriär och då får du ett anställningsintyg av oss. Eftersom vi finns nära er kommer vi därmed också kunna vara en muntlig referens.

Vi söker dig som:

Är minst 20 år och rökfri
Har tidigare erfarenhet av barn/ungdomar
Har en annan sysselsättning, exempelvis studier eller deltidsarbete
Kan vara tillgänglig i minst 1,5 år
Bor i Lund eller Malmö
Pedagogiskt intresserad
Hög social kompetens, personlig mognad och ansvarstagande

Låter detta intressant?

Skicka ett mail till info@forfor.se med:
1. Ditt CV 
2. Ett personligt brev som beskriver dig, dina intressen samt dina erfarenheter av barn/ungdomar 
3. Vilka veckodagar och tider du kan arbeta 
4. Kort om dina planer för de närmaste två åren 
5. Minst två referenser

Välkommen med din ansökan!