Om StudentStudion

StudentStudion är en del av FöräldraFörstärkning och vi erbjuder läxläsning efter era behov och önskemål.

StudentStudion startade 2010 som en del av FöräldraFörstärkning då efterfrågan av studiecoacher tilltog. StudentStudion erbjuder flera olika alternativ på hur läxläsningen kan lösas. Läxläsning kan bedrivas på vårt kontor centralt i Lund eller hemma hos er.


Vår ambition är att våra elever och studiecoacher ska välja att stanna kvar hos oss på längre sikt. Efter att ha varit igång under flera år så vågar vi påstå att vi lever upp till vår ambition. En del av förklaringen är att vi har ett unikt engagemang i såväl våra elever som medarbetare, vi är mycket noggranna med matchning, uppföljning och stöd.


Vi möter era behov och önskemål och utifrån det så stöttar vi eleven genom stark ämneskunskap, studieteknik och en massa motivation!

Christina Olsson, Kundansvarig

– Jag brukar säga till ungdomar när skolan är kämpig och tar emot: Prova en studiecoach under en månad och se om det ger någon förbättring. Av erfarenhet så vet jag hur snabbt en studentcoach kan vända skutan. Skolan kommer att gå bättre och det dåliga samvetet som ligger och gnager kommer du att bli av med. Med stigande resultat kommer motivationen till skolan tillbaka.

Jessica Knutsmark, Personalansvarig

– Att rekrytera de bästa studiecoacherna är grunden för vår tjänst. Självklart är ämneskunskaperna mycket viktiga, men för att lyckas hela vägen krävs också rätt personlighet avseende eget driv och förmågan att motivera andra.

Vårt övergripande syfte är att tillhandahålla tjänster och service av högsta möjliga kvalitet till våra elever. För att lyckas måste var och en av oss ha både viljan och förmågan att ta ansvar för sin uppgift. Vi vill att varje medarbetare ska ha ett personligt engagemang och känna stolthet för sitt arbete. Vi ska utvecklas tillsammans.


Varmt välkommen till StudentStudion!