Läxläsning hemma

Läxläsning hemma

Fungerar det bäst för dig att läsa läxor hemma?
Vill du ha flexibel läxläsningstid?
Har du ett syskon eller en kompis du vill läsa tillsammans med?

Med vår läxläsningstjänst får ditt barn/din ungdom stöd i sitt skolarbete av en studiecoach. Att exempelvis läsa matte tillsammans med en teknologstudent kan kännas som en stimulerande utmaning.


Ditt barn/din ungdom har kanske på grund av sjukdom tillfälligt halkat efter i något ämne och med en studiecoach som stöd vid läxläsningen finns det goda möjligheter att komma i fatt. Med regelbunden läxläsning ökar förutsättningarna för att ditt barn/din ungdom ska få en god grund inför framtida studier.


Ett läxläsningstillfälle hemma är minst 90 minuter. Har du flera barn så är det möjligt för barnen att dela på läxläsningstiden eller att läsa tillsammans. Det går också bra att dela ett pass med en annan familj som ni själva arrangerar. Vi kan fakturera varannan faktura.


I tjänsten ingår att du alltid får en skriftlig läxläsningsrapport på mail efter varje läxhjälpstillfälle.

Så här kommer du igång!

1. Kontakta oss för en intresseanmälan.
2. Vi återkommer till er snarast med ett förslag på en studiecoach som motsvarar era behov och önskemål.
3. Er kundansvarig på StudentStudion erbjuder ett uppstartsmöte tillsammans med er bliviande studiecoach hemma hos er och går igenom hur tjänsten ska utformas för att motsvara era behov och fungera på bästa sätt för er.
4. Tjänsten startar efter ert önskemål.

Priser

Tjänsten kostar 450 SEK per timme och faktureras med minst 90 minuter per tillfälle. 90 minuter kostar 675 SEK.


Tjänsten faktureras månadsvis och betalningstiden är 10 dagar med förfallodag vid månadsskifte. Skattereduktionen för hushållsnära tjänst erhålls direkt på fakturan.

Bra att veta!

1. Ett läxläsningstillfälle är minst 90 minuter.
2. Våra terminer följer normalt grundskolans läsår, men du bestämmer tillsammans med din studiecoach när uppdraget ska starta. Skollov är normalt uppdragsfria, men avtalet kvarstår under studiecoachens ledighet. Önskar du hjälp under loven går detta naturligtvis bra.
3. Det går bra att flytta inplanerade pass om det sker senast 24 timmar före aktuell dag, därefter räknas det som en avbokning och debiteras med 50 procent. Pass som avbokas mindre än 4 timmar innan debiteras ni för hela kostnaden.
4. Kostnaden per timme är alltid den samma oavsett tid/veckodag.
5. Vi har en veckas uppsägningstid.
6. Det finns möjlighet att köpa klippkort för enstaka tillfällen – läxläsning vid behov. 5 tillfällen à 90 minuter för 3600 SEK (480 SEK per timme).