Läxläsning tillsammans

Läxläsning tillsammans

Blir du motiverad och stimulerad av att läsa läxor tillsammans med en kompis?
Vill du läsa tillsammans med en annan elev?

Vi erbjuder läxläsning tillsammans med en annan elev. Det kan både ske i våra lokaler centralt i Lund eller hemma hos er.


Sker det i våra lokaler matchar vi er med en annan elev och står för det administrativa arbetet. Vill ni ha läxläsning hemma hos er arrangerar ni själva vem ni vill dela passet med. Kanske har ni fler barn och då är det möjligt för barnen att dela på läxläsningstiden eller att läsa tillsammans. Eller kanske har ditt barn/din ungdom en kompis som ni vill dela passet med. Vi kan fakturera varannan faktura.


Delat pass på kontoret ligger på fasta tider. Delat pass i det egna hemmet har du möjlighet att flytta på pass i samråd med studiecoachen.


Ett läxläsningstillfälle är minst 90 minuter.

Så här kommer du igång!

1. Kontakta oss för en intresseanmälan.
2. Vi återkommer till er snarast med ett förslag på en studiecoach som motsvarar era behov och önskemål.
3. Tjänsten startar efter ert önskemål.

Priser

Läxläsning under 90 minuter kostar 675 SEK. Har du läxläsning tillsammans med en annan elev delar ni på kostnaden.


Tjänsten faktureras månadsvis och betalningstiden är 10 dagar med förfallodag vid månadsskifte. Skattereduktionen för hushållsnära tjänst erhålls direkt på fakturan.

Bra att veta!

1. Läxläsningspass tillsammans med en annan elev är minst 90 minuter.
2. Vid delat pass hemma så följer våra terminer normalt grundskolans läsår, men du bestämmer tillsammans med din studiecoach när hennes/hans uppdrag startar. Skollov är normalt uppdragsfria, men avtalet kvarstår under studentcoachens ledighet. Önskar du hjälp under loven går detta naturligtvis bra. Det går bra att flytta inplanerade pass om det sker senast 24 timmar före aktuell dag, därefter räknas det som en avbokning och debiteras med 50 procent. Pass som avbokas mindre än 4 timmar innan debiteras ni för hela kostnaden. Vi har en veckas uppsägningstid.
3. Vid delat pass på konoret ligger tiderna på fasta tider. Tjänsten startar en vecka efter att terminen börjar och avslutas en vecka innan terminen slutar. Uppehåll över lov och röda dagar. Det finns alltid en möjlighet att avbryta tjänsten inom den första månaden om ni inte skulle vara nöjda.
4. Det finns möjlighet att köpa klippkort för enstaka tillfällen – läxläsning vid behov. 5 tillfällen à 90 minuter för 3600 SEK (480 SEK per timme).